Ariana Grande botrányos kijelentése

Ariana Grande megdöbbentő kijelentést tett egy podcast műsorban, amikor elmondta, hogy szívesen vacsorázna a sorozatgyilkos Jeffrey Dahmerrel, amiért az egyik áldozat édesanyja élesen bírálta az énekesnőt.

A Netflix által feldolgozott sorozatgyilkos, Jeffrey Dahmer története körüli bizarr rajongás és felhajtás után Ariana Grande bevallotta, hogy ha választhatna élők és halottak közül is, hogy kivel ülne le vacsorázni, akkor valószínűleg Dahmer lenne a választottja. Dahmer, aki 17 ember haláláért felelős, és akinek történetét Evan Peters formálta meg, valós személy volt, így az őt övező "imádat" különösen meglepő.

Shirley Hughes, egy Dahmer által meggyilkolt fiú, Anthony „Tony” Hughes édesanyja, felháborodott Grande kijelentésén. Az édesanya szerint az énekesnő nem értheti meg az áldozatok hozzátartozóinak fájdalmát, és úgy véli, hogy Grande megjegyzései csak a gyilkos népszerűségét növelik. Hughes a TMZ-nek nyilatkozva azt mondta, hogy Grande-nak bocsánatot kellene kérnie, és világossá tennie rajongói számára, hogy kijelentései elfogadhatatlanok.

Az áldozat nővére is hasonlóan reagált, hangsúlyozva, hogy Grande-nak jobban kellene figyelnie a szavaira, és gondolnia kellene az áldozatok szeretteire is, mielőtt ilyen kijelentéseket tesz a nyilvánosság előtt.