Válságban Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága?

Úgy tűnik, komoly válságban lehet Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága, miután a színész kiköltözött a közös otthonukból, míg az énekesnő Európában tartózkodott.

Ben Affleck állítólag már körülbelül két hónapja egy brentwoodi albérletben él, és a munkájára, valamint a gyerekeire koncentrál. Egy közeli forrás szerint jól van, és minden nap az irodájában dolgozik.

A pár 2022 júliusában kötött házasságot, több mint 20 évvel azután, hogy már egyszer jegyben jártak. Azonban az utóbbi időben egyre több jel utal arra, hogy kapcsolatuk nem a legstabilabb. Többek között a hónap elején eladták a Beverly Hills-i villájukat, amelyben 2023 júniusa óta éltek.

Ben Afflecket legutóbb június 23-án látták Los Angelesben, ekkor jegygyűrű nélkül, míg Jennifer Lopez Olaszországban töltötte a nyarat. Hetek óta nyílt titok a sztárpár talán végérvényesen megromlott kapcsolata, és hónapokkal ezelőtt látták őket utoljára együtt. A People magazin értesülései szerint a költözés nem ideiglenesnek bizonyult, Affleck kihasználta felesége európai turnéját, és ezalatt minden holmiját elvitte a Beverly Hills-i otthonukból.

: rtl.hu : People magazin