VV Giada könnyek között üzent kisfiának a ValóVilág villájából

A ValóVilág aktuális évadában VV Giada, a 21 éves egyedülálló és főállású édesanya, sírva üzent négyéves kisfiának. A műsorban eddig keveset beszélt gyermekéről, de egy buli során mély érzelmek törtek a felszínre.

VV Giada, aki az idei ValóVilág egyik résztvevője, egyedüli szülőként költözött be a villába. Bemutatkozó videójában már elárulta, hogy egy négyéves kisfiú édesanyja. A műsor során eddig erősnek mutatkozott, de a legutóbbi bulin elvesztette az önuralmát és könnyek között üzent a fiának. "Kinti dolgok miatt sírtam. Megindított az egyik zene, amikor ölelkeztünk mindannyian, arra emlékszem, hogy már a mosiban ülök és beszélek a fiamhoz. Kibeszéltem magamat így a levegőben, neki üzenve, úgymond, hátha átmegy így telepatikusan" – mesélte Giada a riportszobában.

A valóságshow-ban való részvételével Giada a főnyeremény reményében szeretné gyermeke jövőjét biztosítani. A mosószobában kuporogva, könnyek között fogalmazta meg üzenetét: "Remélem, hogy jól vagy, remélem, hogy meg tudod nekem bocsátani, hogy megint a TV-be jöttem! Csak te tartod bennem a lelket! Mindennél jobban szeretlek!" – szipogta, mire társai igyekeztek megvigasztalni.