Nádai Anikó útja az RTL műsorvezetői székig

Nádai Anikó, aki egykor a ValóVilág villalakójaként vált ismertté, ma már az RTL csatorna egyik műsorvezetőjeként tevékenykedik. A tévés múltjáról és azelőtti munkáiról mesélt a Reggeli című műsorban.

Nádai Anikó a ValóVilág negyedik szériájában tűnt fel először, majd az Éjjel-nappal Budapest című műsorban is szerepelt. Műsorvezetői karrierjét a ValóVilág ötödik évadának kísérőműsorában, a BeleValóban kezdte, ezt követően több RTL-es produkcióban is megmutatta tehetségét, mint például a Farm, a Házasodna a gazdában és az RTL Reggeli műsorokban.

A műsorvezetői székbe ülés előtt Anikó nyári munkákat vállalt, mint sok más diák. Az RTL Reggeli egyik adásában beszélt arról, hogy iskolás korában milyen munkákat próbált ki. Elárulta, hogy az első munkája meggyszedés volt, ahol egy láda meggyért 1200 forintot kapott. Később fagylaltot árult egy cukrászdában, ahol egy kis bódéban szolgálta ki a vásárlókat. Anikó szerint ezek a nyári munkák remek kiegészítést jelentettek az iskolai tanulmányai mellett.

A Femina idézte Anikó szavait, amelyekben megosztotta, hogy meglepődött, amikor rájött, melyik a csokifagylalt, és örült, ha a vásárlók azt kapták, amit kértek. Hozzátette, hogy nem dolgozott sokáig fagyiárusként, de ezek a munkák jó tapasztalatokat nyújtottak számára.