"Ki akarják lakoltatni a szívbeteg édesanyámat" - a Hip Hop Boyz sztárja kétségbeesett vallomást tett

Kalocsai Krisztián, a Hip Hop Boyz egykori tagja, közösségi médián keresztül kért segítséget követőitől, hogy megakadályozzák édesanyja lakásának kiürítését.

Kalocsai Krisztián, aki OG Duck néven is ismert volt a Hip Hop Boyz együttesből, nehéz időszakon megy keresztül. A férfi elvált, és anyagi nehézségekkel küzd, ami miatt elveszítette lakását és házát is. Most újabb megpróbáltatás elé néz, ugyanis édesanyját, aki 76 éves és szívbeteg, ki akarják lakoltatni az otthonából, ahol már 25 éve él.

A közösségi médiában megosztott bejegyzésében Krisztián arról ír, hogy édesanyját hétfőn lakoltatják ki, az ingatlanmaffia önkényes lakásfoglalásra hivatkozva próbálja őket eltávolítani az otthonukból. A bejegyzésben felhívást tett közzé, hogy születésnapja alkalmából július 1-jén 12 órakor a XV. kerületi Juhos utcában tartandó lakáskiürítési végrehajtáson a követői segítségével próbálja megakadályozni az eseményt. Kiemelte, hogy békés megmozdulást szeretne, mivel az a cél, hogy édesanyja ne veszítse el az otthonát.