Férfi nem fizette ki randipartnere vacsoráját, mert nem találta elég vonzónak

Egy 28 éves férfi online felháborodást váltott ki, amikor elutasította, hogy kifizesse randipartnere vacsoráját, mondván, hogy a nő nem néz ki olyan jól, mint a profilfotóin. A férfi szerint a 26 éves nő a valóságban sokkal testesebb volt, mint ahogy azt a képeken látszott, ami csalódást okozott számára.

A férfi egy randiapp segítségével ismerkedett meg a nővel, és hamarosan meghívta őt vacsorázni. Az étteremben azonban csalódottan tapasztalta, hogy a nő a fotókon láthatóhoz képest eltérően néz ki, ami miatt úgy érezte, átverve lett.

A vacsora során a férfi úgy döntött, hogy csak a saját fogyasztását fizeti ki, mivel nem érezte fizikai vonzalmat a nő iránt. Bár elismerte, hogy kellemes beszélgetést folytattak, nem tartotta magát kötelességének, hogy kifizesse a nő vacsoráját is.

A randi után a nő dühös üzeneteket küldött a férfinak, kifogásolva, hogy még sosem fordult elő vele, hogy egy férfi ne fizette volna ki a teljes számlát, és hogy az este során egyetlen bókot sem kapott.

A férfi úgy véli, hogy korrekten viselkedett, azonban az online közösség véleménye megoszlik ebben a kérdésben. Egyesek szerint elfogadható, ha az első randin mindenki magáért fizet, de ezt célszerű előre tisztázni, míg mások azt javasolják, hogy az első találkozót inkább egy kávé mellett tartsák meg, elkerülve az ilyen típusú kellemetlenségeket.