"Az utolsó sétám Magyarország Szépeként..." - Búcsút intett a koronának a Miss World Hungary győztese

Hacsi Boglárka, aki 2023-ban Magyarország Szépének választották, és Indiában képviselte hazánkat, idén átadta a koronáját az új királynőnek. Egy megható közösségi média bejegyzésben fejezte ki háláját azoknak, akik támogatták ebben az évben.

A Blikk beszámolója szerint 2024-ben ismét megrendezték a Magyarország Szépe versenyt, ahol a lányok megküzdöttek a Miss World világversenyen való képviselet jogáért. A verseny 21 résztvevővel indult, de a döntőben már csak a legjobb 15 hölgy léphetett a kifutóra. Az idei győztes Katzenbach Andrea lett, az első udvarhölgy Cseh Jázmin, a második udvarhölgy pedig Horváth Alexandra.

Hacsi Boglárka, a tavalyi győztes, aki betegen is kiemelkedően szerepelt a világversenyen, idén zsűritagként vett részt az eseményen. A 2024-es Magyarország Szépe döntőjén ő is végigvonult a kifutón, majd átadta a koronát az új győztesnek. Közösségi oldalán egy posztban búcsúzott el a királynőségtől és a Miss World Hungary legújabb győztese címtől.

A posztjában Boglárka így írt: "Utolsó sétám Magyarország Szépeként. Őszinte leszek, érzelmes pillanat volt újra sétálni azon a színpadon, ahol egy éve megkoronáztak. Köszönöm mindenkinek ezt a csodálatos évet, örökké hálás leszek ezért a lehetőségért, remélem mindannyian élveztétek ezt az utat a posztjaimon keresztül. Teljesen eszméletlen ez a ruha, Brigi mindig tudja, mi áll tökéletesen rajtam, annyira hálás vagyok, hogy egymásra találtunk" - fejezte be elérzékenyülve a bejegyzését.