Apa és lánya együtt a pilótafülkében a Southwest Airlinesnál

Az édesapja példáját követve a fiatal nő megvalósította gyermekkori álmát, amikor a Southwest Airlines egyik járatát vezethette közösen apjával.

Mackenzie Rennhack, a Southwest Airlines egyik fiatal első tisztje, már kiskorában is arra vágyott, hogy pilóta legyen, mint az édesapja, Michael Rennhack. Gyermekként gyakran viselte apja pilótasapkáját, és már az általános iskolában is a pilóta szerepében tetszelegve öltözött fel. Később, kiskamaszként egy "felfedező repülésen" vett részt, ami megerősítette benne a hivatás iránti elkötelezettségét.

Az Arizonai Állami Egyetemen tanulva Mackenzie beiratkozott a Southwest Airlines egyik képzési programjába is, és a tanulmányai befejeztével első tisztként kezdett el dolgozni a légitársaságnál. Így került közelebbi kapcsolatba édesapjával, aki szintén a Southwest Airlines pilótájaként repült.

A közös repülés során Mackenzie számára különleges kihívást jelentett, hogy hogyan szólítson apjára a munka közben. "A legfurcsább dolog az volt, hogy kitaláljam, hogyan hívjalak. Kapitány, Mike vagy apa" – mondta Mackenzie az ABC arizonai tévécsatornájának, a KNXV-TV-nek adott interjúban.

A New York Post beszámolója szerint a Southwest Airlines közösségi médiában osztott meg bejegyzéseket erről a különleges eseményről, amely Mackenzie számára az álmok megvalósulását jelentette.