Pintér Tibor látványos bevonulása a Mokkába lóháton

Pintér Tibor, a népszerű színész, egy rendkívüli módon érkezett a TV2 Mokka című műsorának stúdiójába: lóháton vágtázott be, és még egy kis bemutatót is tartott a lóval. A Cipruson töltött pihenő után azonnal a műsorba látogatott, ahol megosztotta élményeit, és beszélt arról, hogy a gyerekekkel szeretné megszerettetni a lovakat és a lovaglást.

Pintér Tibor péntek reggel érkezett a Mokka stúdiójába, és már az érkezése is különleges volt: lóháton érkezett, az Ó, Fortuna elektronikus diszkó feldolgozásának kíséretében.

A színész elmesélte, hogy bár élete gyakran pörgős, Cipruson sikerült kikapcsolnia, amit párja is sürgetett, hiszen a nyári időszakban rengeteg munkája lesz. A lovasszínház, amelynek tagja, 50 állomásos turnéra indul, és többek között Balatonalmádiban is előadják a Szilaj és az Aladdin című musicaleket a következő hétvégén.

Beszélt arról is, hogy a színházukban a dolgozók 75%-a nő, beleértve az idomárokat és a lovasokat is. Úgy véli, ez azért van, mert a mai világ férfiai gyors és erőszakos megoldásokat keresnek, míg a lovakhoz türelem és alázat szükséges.

Pintér Tibor hozzátette: "Ezért nagyon jó tükröt állít nekünk is, nekem is" – ezzel hangsúlyozva a lovak és a lovaglás jelentőségét az emberi jellem formálásában.

A cikk végén a szerző felhívja az olvasók figyelmét a videóra, amely Pintér Tibor lóháton történő bevonulását mutatja be.