Papp Gergő horkolásgátló gép használatáról beszélt

Papp Gergő, a "Probléma Hajóssal és Márkóval" című YouTube-műsor vendégeként osztotta meg, hogy éjszakánként egy horkolásgátló szerkezetet használ.

Az 51 éves műsorvezető elárulta, hogy a horkolásgátló gép nélkülözhetetlen az alvásához, és nagyon szereti azt, mivel jelentősen javítja az alvásminőségét. Azonban a gép nemrégiben elromlott, ami miatt kénytelen volt az autójában aludni, méghozzá a csomagtartóban. Papp Gergő és Hajós András is beismerték, hogy nagyon hangosan horkolnak, és míg Papp Gergő egy gépet használ a probléma csökkentésére, Hajós arról beszélt, hogy a párja már olyan lakások után kutat, amiben minél távolabb aludhatnak egymástól.

A műsorvezető szerint a gép használatakor furcsán néz ki, ami korábban, házas évei alatt nem jelentett problémát, de az új kapcsolataiban már kínos helyzeteket okozott. Papp Gergő hozzátette, hogy a mai világban, 2024-ben az egészségmegőrzés és a hosszú élet titka érdekében már elfogadottá váltak az ilyen típusú eszközök, és ő maga is felvállalja a gép használatát. Sőt, a partnerei is arra kérték, hogy használja a gépet, mivel a horkolása elviselhetetlen volt számukra. Papp Gergő korábban a "Reggeli" című műsorban is bemutatta az oxigénmaszkját.

A műsorvezető kiemelte, hogy sokáig kellemetlennek tartotta a gép használatát, de most már, miután a mai világban teljesen elfogadott ez az egészségmegőrzés céljából történő odafigyelés, tulajdonképpen minden bevethető. Majd azokra a sztárokra emlékeztetett – Michael Jackson, Mick Jagger – akik szintén bátrán vállalták, hogy valamilyen egészségügyi eszközt vetnek be a mindennapjaik során.