Rejtélyes optikai illúzió egy narancssárga sportkocsiról

Egy férfi felvételt készített egy megmagyarázhatatlan optikai illúzióról, amelyen egy narancssárga sportkocsi tükörképe látható egy pizzéria üvegén, de maga a jármű sehol sem található.

A TikTok felhasználói is fejtörést okozott az a videó, amelyen egy narancsszínű Corvette tükörképe látható, de a valóságban a sportkocsi nyomtalanul eltűnt. A felvételt készítő férfi többször is megkérdezte, hogy hol lehet a jármű, miközben a parkolót is bemutatta, de a Corvette továbbra is rejtély maradt.

A videót június eleje óta több mint 2,6 millióan tekintették meg, de a kommentelők sem tudták megoldani a rejtélyt. Néhányan azt gyanították, hogy a sportkocsi a pizzéria belsejében lehet, míg mások csalást sejtettek, és úgy vélték, hogy a videó készítője maga ülhet a narancssárga Corvette-ben. Azonban ezek a feltételezések hamisnak bizonyultak, mivel a felvétel egy fekete autóból készült.

A videó a @breaknpop TikTok felhasználó által készült, aki a közösségi médiában kérte a felhasználók segítségét a jelenség megfejtésére, de a válasz még várat magára.