Shifty Shellshock halálának okát megállapították

Megvan az oka Shifty Shellshock, a Crazy Town énekesének halálának. A People magazin szerint a tragédia véletlen túladagolás következménye.

Seth Binzer, aki a Crazy Town frontembereként vált ismertté, hosszú ideje küzdött a függőséggel. A Butterfly című daluk sikerével párhuzamosan folyamatosan harcolt a szenvedélybetegségekkel. "Seth Binzer, miután küzdött a függőséggel és azzal, hogy a Crazy Town a Butterfly-jal hirtelen nagyon sikeres lett, soha nem tudta sikeresebben kezelni a függőségeit. Mindannyian megpróbáltunk segíteni neki ebben, de végül mindannyian kudarcot vallottunk, különben Shifty még mindig itt lenne" – nyilatkozta a Crazy Town menedzsere a People magazinnak.

A menedzser hozzátette, hogy Binzer halálát vényköteles gyógyszerek és az utcán vásárolt drogok veszélyes kombinációja okozta. "Shifty barát volt, és nagyon szerette volna magát rendbe hozni – sajnos senkinek nem voltak meg a megfelelő eszközei ehhez, beleértve engem is" – mondta a menedzser.

A Los Angeles megyei orvosszakértő jelenleg is a toxikológiai jelentésre vár, hogy további részleteket tudjon meg a halálesetről, amint arról a Billboard is beszámolt.