Kulcsár Edina a szülésélményeiről és az anyaságról vallott

Kulcsár Edina Instagramon válaszolt követői kérdéseire, ahol többek között a várandósságáról, gyerekeiről és a szülésélményeiről is beszélt.

Az influenszer elárulta, hogy élete nagy részét az anyaságnak szentelte, de sajnálja, hogy nem élhette át a természetes szülés élményét. Kulcsár Edina és férje, G.w.M hamarosan születendő kisfiuk nevét még nem árulták el, de az influenszer elmondta, hogy a név kiválasztását és a hozzá kapcsolódó információk megosztását férjére bízza. "Ha jónak látja, akkor majd kiteszi, de egyelőre az az én infóm, hogy majd akkor teszi közzé, ha megszületik" – mondta Kulcsár.

Egy követője érdeklődött arról, hogy ha ismét lányuk született volna, próbálkoztak volna-e még egy gyermekkel, hogy fiú legyen a családban. Kulcsár szerint valószínűleg igen. Gyerekei születésével kapcsolatban elárulta, hogy sajnos császármetszéssel kellett világra hoznia őket, és egészségügyi okokból nem volt lehetősége természetes úton szülni. "Ha változtathatnék valamit a múltamban, akkor ez mindenképp közötte lenne, hogy hadd éljem át a természetes szülés élményét" – fogalmazott, hozzátéve, hogy a fájdalom sem riasztotta volna vissza.

Kulcsár hangsúlyozta, hogy négy gyermekkel rengeteg a tennivaló, de az anyaság az ő élete. "A négy gyerek számomra minden!" – mondta, és kifejtette, hogy a munkája is a gyerekeiért van, hiszen ezzel tudja őket támogatni és példát mutatni számukra.

A várandósság alatti tevékenységeiről is beszélt, elmondása szerint nem tartozik a pihenős kismamák közé, és mindent ugyanúgy csinál, mintha nem is lenne várandós. "1-2 hete még fociztam is a gyerekekkel" – mesélte, és hozzátette, hogy csak akkor szokott pihenni, amikor legkisebb gyermekét, Amarát altatja.