Koholák Alexa titkos hódolójától kapott ajándékot

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárját, Koholák Alexát férfiak hada ostromolja üzenetekkel és ajándékokkal, miután bejelentette, hogy véget ért a házassága.

Koholák Alexa, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője nemrégiben vált el 26 évvel idősebb férjétől, Farkas Balázstól, együtt töltött boldog évek után. A szakítás nyilvánosságra kerülése óta Alexa életét számos férfi próbálja bevonni az ő figyelméért folytatott versenybe. Egyikük még az otthonánál is megjelent, és egy kedves ajándékot hagyott a lábtörlőjénél.

Alexa a Borsnak nyilatkozva elárulta, hogy a szinglisége óta rengeteg férfi bombázza őt üzenetekkel, és nem ritkán intim fotókat is mellékelnek ezekhez, ami miatt már fél megnyitni a virtuális postaládáját. Az Instagramon keresztül mutatta meg követőinek, hogy egy titokzatos hódolója nem képekkel, hanem egy aprócska virággal próbálta meg elnyerni a tetszését. Ez a gesztus egyrészt kedvesnek tűnhet, másrészt aggodalomra adhat okot, tekintettel arra, hogy az illető valószínűleg tudja, hol lakik Alexa.

A színésznő korábban azt is nyilatkozta, hogy bár a férfiak érdeklődése nem lankad, ő egyelőre nem tervezi, hogy újra férjhez menjen, annak ellenére, hogy úgy tűnik, lenne rá jelentkező bőven. Alexa volt párja, Farkas Balázs viszont már új kapcsolatban találta meg a boldogságot.