"Ha valaki azt mondja, hogy ez rossz, az nem ért hozzá!" - DR BRS, Veréb Tomi és Delhusa Gjon a nyár slágeréről

1979-ben egy egész ország ismerte meg a bouzuki nevű görög pengetős hangszert és egy nagy régi nyári szerelmet, Nika-t, Delhusa Gjon slágerének köszönhetően. Azóta is ez a dal a retró házibulik elengedhetetlen része, és most DR BRS új köntösbe öltöztette, Veréb Tomi, azaz "Tom Sparrow" közreműködésével, ami jelenleg a harmadik legfelkapottabb zeneszám a YouTube-on, fél millió hallgatót maga mögött hagyva.

Delhusa Gjon 1979-es slágere, amelyet mindenki ismer "hiányzik neki Nika" refrénjéről, a mai napig közkedvelt a retró bulikban. DR BRS úgy döntött, hogy az idei nyárra újragondolja ezt a klasszikust, és Veréb Tomit, más néven "Tom Sparrow"-t kérte fel a közreműködésre. A feldolgozás pillanatnyilag nagy népszerűségnek örvend, és a YouTube-on száguld előre.

A Blikk TV Sztárchat adásában Veréb Tomi és DR BRS, valamint az eredeti dal előadója, Delhusa Gjon voltak a vendégek. A videóban többek között DR BRS kijelentette, hogy aki szerint a feldolgozás rossz, az nem ért a zenéléshez. Delhusa Gjon pedig bevallotta, hogy élete bizonyos éveire nem emlékszik, míg Veréb Tomi izgalmas részleteket osztott meg arról, hogy mely ikonikus szereplő bőrébe bújik majd a színházban a következő szezonban.

A videó a Blikk TV oldalán tekinthető meg, ahol a részletek mellett a válaszok is megtalálhatóak. Az új feldolgozás sikere még kérdéses, de sokan már most összehasonlítják Béres Atti tavalyi nagy dobásával, ahol Zalatnay Cini "Várlak" című dalának feldolgozása 7 millió megtekintésnél tart. Vajon DR BRS és Veréb Tomi műve megismétli-e ezt a sikert? Az idő majd eldönti.