Botrány Gwyneth Paltrow nyaralójában!

Gwyneth Paltrow nyaralójában rendezett buli váratlan fordulatot vett, amikor egy neve elhallgatott híresség, aki az Ozempic nevű gyógyszert használta, kénytelen volt elhagyni a helyszínt, miután rendetlenséget hagyott a színésznő ágyában. A Mail Online szerint az eset gyorsan elterjedt Long Island exkluzív környékén, és találgatásokat váltott ki, hogy ki lehetett a titokzatos vendég.

A névtelen sztár nem tudott szembenézni az Ozempic okozta hasmenés következményeivel, így állítólag kiosont Paltrowék otthonából, és visszament New Yorkba, hogy szégyenében elbújjon.

Az Ozempic, amelyet eredetileg cukorbetegség kezelésére használnak, gyorsan vált Hollywood "legrosszabbul őrzött fogyókúrás titkává", mivel segíti a gyors fogyást. Azonban a gyógyszer mellékhatásai között szerepel a gasztrokolikus reflex, ami robbanásszerű és kiszámíthatatlan hasmenést okozhat, és 10-ből 1 használót érint.

Egy heti pletykalap vakvágányként számolt be a botrányról, megjegyezve, hogy az Ozempic által kiváltott hasmenés egyre gyakoribb téma a műsorvezetők között, mivel sok vendégük használja a gyógyszert.

Fontos megjegyezni, hogy Gwyneth Paltrow sosem használta az Ozempicet vagy hasonló gyógyszer készítményt, de a kellemetlen mellékhatásokat egy vendég ürüléke nyomán saját házában tapasztalhatta meg.

Az elmúlt hónapokban több híresség is elismerte az Ozempic használatát, köztük Oprah Winfrey, Elon Musk, Sharon Osbourne, Chelsea Handler, Robbie Williams, és Amy Schumer is, aki 2022-ben elismerte, hogy szedte a készítményt, de 2023 júniusában bejelentette, hogy a mellékhatások miatt abbahagyta.

A partin résztvevő hírességek közül egyelőre nem derült ki, ki volt az a szerencsétlen delikvens, aki felfordulást okozott Paltrow buliján.