Szakítottak Hegyes Berci és Vágner Fanni?

Úgy tűnik, hogy véget ért Hegyes Berci és Vágner Fanni két éves kapcsolata. A táncos és barátnője, Vágner Fanni már április óta nem posztoltak közös képeket a közösségi médiában, ami szokatlan számukra, hiszen korábban gyakran megosztották szerelmes pillanataikat az Instagramon.

A közös programok hiánya is feltűnő, ami szintén arra utalhat, hogy a kapcsolatuk megromlott. Lapunk megkereste a párt, hogy megtudja, mi áll a háttérben, de mindketten elzárkóztak attól, hogy nyilatkozzanak a magánéletükről.

Egy közeli forrás azonban elárulta, hogy Hegyes Berci és Vágner Fanni már nem alkotnak egy párt, de nem kívánnak beszélni arról, hogy mi okozta a szakítást. A nagyközönség az Ázsia Expressz negyedik évadából ismerhette meg őket, ahol a pár együttműködő képességét és nyugodt természetét díjazták, ritkán láthattuk őket vitatkozni.

Közben Hegyes Berci élete új fejezetet nyitott, hiszen a táncparketten kívül a vízen is megállja a helyét. A Dancing with the Stars táncosa nemrég Szarvason járt, ahol egy sétahajózás során maga kormányozta el a motorcsónakot a Körösön, és a fényképek tanúsága szerint ezt könnyedén végrehajtotta. Az Instagram-oldalán megosztott képek alapján Hegyes Berci élvezte az új kihívást, és a település ikonikus látványosságát, a Millenniumi emlékművet is megcsodálhatta a hullámok tetejéről.