Travis Kelce és Taylor Swift kapcsolata

Travis Kelce, az amerikaifutball-játékos nemrég beszélt arról, hogy mikor kezdett beleszeretni Taylor Swiftbe, a világ egyik legnagyobb popsztárjában.

Travis Kelce a Bussin’ With The Boys podcast egyik adásában osztotta meg gondolatait a kapcsolatukról, hangsúlyozva, hogy bár szeretnék bizonyos dolgokat magánügyként kezelni, nem akar semmit sem eltitkolni a nyilvánosság elől. Az amerikaifutball-játékos büszkén beszélt barátnőjéről, Taylor Swiftről, és arról, hogy nem próbálja titokban tartani kapcsolatukat, de ugyanakkor nem szeretné, ha mindenki beleszólna a magánéletükbe.

Kelce Swiftet egy öntudatos és nyugodt személyként írta le, aki ellenére annak, hogy folyamatosan a figyelem középpontjában áll, képes laza maradni. Az énekesnőtől való beleszeretését pedig azzal indokolta, hogy mennyire őszinte és szeretetteljes a barátai és családja körében.

A pár kapcsolata a nyilvánosság számára akkor vált egyértelművé, amikor Swift egy Chiefs meccsen jelent meg, amelyen Kelce is játszott. Az énekesnő elutasította a paparazzóktól mentes privát bejáratot, mert teljes mértékben át akarta élni a meccs élményét a család és a barátok körében.

Kelce hozzátette, hogy Swift támogatni akarja őt, és részese akar lenni az őrületnek, ami az amerikaifutball-játékos életének része. Ez a hozzáállás végül is meghódította Kelce szívét, és segített abban, hogy még jobban beleszeressen az énekesnőbe.

A cikk végén megemlítik, hogy Taylor Swift és Travis Kelce nemrég találkoztak Vilmos herceggel, valamint György herceggel és Sarolta hercegnővel.