Tornóczky Anita várandósan is részt vesz a Balaton Soundon

Tornóczky Anita, aki öt év próbálkozás után várja első gyermekét, nem hagyja ki idén sem a Balaton Sound fesztivált, annak ellenére, hogy terhes.

Tornóczky Anita nemrégiben jelentette be, hogy decemberben fiúgyermeket vár párjával. Elmondása szerint a várandósság óta igyekszik kerülni minden olyan tényezőt, amely negatívan befolyásolhatná a magzatot. A korábbi életvitelét háttérbe szorítva, a gyermek biztonságát helyezi előtérbe. A műsorvezető a Balaton Sound fesztiválról Instagram-oldalán osztott meg bejegyzést, jelezve, hogy a hagyományokhoz híven idén is részt vesznek a rendezvényen, bár a mojitót almafröccs váltja fel, és korábban tér majd nyugovóra.

Tornóczky a Borsnak nyilatkozva elmondta, hogy a meleg idő ellenére jól érzi magát, és nem lát okot arra, hogy kihagyja a fesztivált. Zamárdiban lévő házuk közel van a bejárathoz, így könnyedén tudja úgy időzíteni a látogatásokat, hogy szükség esetén pihenésre is maradjon ideje.

A várandós Tornóczky már részt vett Coldplay és Sting koncerteken is, azonban bizonyos eseményeket már nem vállal be. Bár van jegye az AC/DC koncertre, a közönség összetétele és a magzat hallása miatt úgy döntött, hogy nem vesz részt rajta. Egy fesztiválon könnyebb a helyzet, mivel ott maga döntheti el, milyen távolságra álljon a színpadtól, és lehetősége van leülni is. Tornóczky hozzátette, hogy bár otthon már korán elfárad, és délutánonként is szokott pihenni, a Balaton Soundon majd kiderül, mennyire bírja a fesztiválozást.