Szabados Ági születésnapi jóslatai élő adásban

Szabados Ági születésnapján, június 27-én, élő adásban kapott személyre szóló jóslatokat egy hivatásos jósnőtől az RTL Reggeli műsorában, amit Papp Gergővel vezetett.

A műsorvezető 36. születésnapján dolgozott, és a stáb meglepetésként hívott be egy jósnőt, Gazsi Gizit, aki kártyavetésből megjósolta Szabados jövőjét. Gazsi Gizi szerint változások várhatóak Szabados életében, amelyek örömet fognak hozni számára, és egy váratlan hír teljes fordulatot jelenthet. Emellett váratlan pénzhez is jut majd, ami állandósulni fog az életében, és munkájában minden jól fog alakulni, bár lesznek, akik irigykedni fognak a sikerei miatt.

A jósnő a műsorvezető párkapcsolatával kapcsolatban is pozitívumokat látott, de részletekről csak adáson kívül kívánt beszélni Szabados Ágival. Szabados tenyerének vizsgálatakor Gazsi Gizi megjegyezte, hogy a sorsvonala felfelé ível, de elágazásokat is tartalmaz, ami azt jelenti, hogy Szabados még keresi az útját a munkájában, és dönteni kell két lehetőség között.

A családalapítás és a párkapcsolat témájában a jósnő szerint Szabadosnak szerelem és gyermekáldás is várható, ha ő is ezt szeretné, kettő gyermek lehetősége "mindenképp ott van" a jövőben. Szabados Ági hálásan fogadta a jóslatokat, és köszönetet mondott a jósnőnek.