"Fuldoklom az idegességtől!" – Rácz Jenő durván cserben hagyva érzi magát

Rácz Jenő, a Michelin-csillagos étterem tulajdonosa és a Konyhafőnök sztárja, nemrégiben kellemetlen helyzetbe került, amikor egy magas pozíciós álláslehetőséget hirdetett meg, de a kiválasztott jelölt egy hónap elteltével sem jelent meg a megbeszélt időpontban.

Rácz Jenő a közösségi oldalán osztotta meg a történteket, ahol elmondta, hogy mennyire ideges és csalódott az általa tapasztalt tiszteletlenség miatt. A séf szerint ez a magatartás manapság egyre gyakoribb jelenség, ami különösen elszomorítja, hiszen régen komoly verseny folyt egy ilyen szintű lehetőségért. Jenőt az is aggasztja, hogy az újra kiírt álláshirdetés miatt rossz fényben tűnhet az étterme, pedig szerinte a körülmények és a fizetés is megfelelő.

A sztárséf korábban elismerte, hogy hajlamos túlterhelni magát, hiszen több étterem tulajdonosaként és séfként, valamint tévés személyiségként, édesapaként és férjként is helyt kell állnia. Ennek ellenére szereti a kihívásokat, és nehezen mond nemet bármire. Azonban a mostani eset különösen megviselte, mivel úgy érzi, visszaéltek a bizalmával.

Rácz Jenő a közösségi médiában tett közzé egy videót, amelyben részletesen beszámolt a történtekről. A videóban elmondta, hogy sous chef pozícióra kerestek valakit, megállapodtak, majd több mint egy hónapot vártak az illetőre, aki azonban az utolsó pillanatban semmilyen értesítés nélkül távol maradt. A séf szerint ez rendkívül tiszteletlen magatartás, amellyel korábban még nem találkozott.