Oprah Winfrey egy partira sem ment el, mert túl kövérnek érezte magát

Oprah Winfrey, az amerikai televíziós ikon, nem vett részt egy hírességekkel teli partin, mert egy fogyókúra kudarca után túlságosan kövérnek érezte magát.

Sokan vannak, akik már tapasztalták azt az érzést, amikor egy összejövetel előtt nem érzik magukat elég jónak a megjelenésük miatt. Oprah Winfrey is hasonló helyzetbe került, miután egy sikertelen fogyókúra következtében több kilót szedett fel, és emiatt úgy döntött, hogy nem megy el egy neves partira.

A Jamie Kern Lima által vezetett podcast keddi epizódjában Winfrey őszintén beszélt arról, hogy 1988-ban egy speciális étrend segítségével 30 kilót fogyott, de a módszer annyira nem vált be, hogy a kúra végére többet nyomott, mint amikor elkezdte.

"Öt kemény hónapig nem ettem egy falatnyi ételt sem, csupán egy folyékony étrendkiegészítőt. Aztán a kúra után három nappal már 5 kilóval voltam nehezebb, egy héttel később pedig 10 kilóval" – idézte Winfrey szavait a Page Six.

Az év végére Winfrey annyira szégyellte a gyors súlygyarapodást, hogy elkezdett kerülni minden A-listás eseményt, amire meghívták.

"Emlékszem, hogy a karácsony előtti héten Don Johnson – a „Miami Vice” Don Johnsonja – bulit rendezett, és meghívott engem és a műsorom néhány tagját, de én nem mentem el, mert azt hittem, túl kövér vagyok hozzá. 65 kilogramm voltam a kúra végén, de két hét leforgása alatt már hetven fölött voltam megint, és újra kezdődött a szégyen" – mondta Winfrey.