Új Batman animációs sorozat előzetese megérkezett

A rajongók izgatottan várhatják a Batman: Caped Crusader című animációs sorozatot, melynek első előzetese már megtekinthető, és a sorozat augusztus 1-től lesz elérhető az Amazon Prime-on.

A Hollywood Reporter információi szerint a Batman: Caped Crusader tíz részes első évadát eredetileg a Warner Bros. Discovery rendelte be 2021-ben, és olyan neves producerek dolgoznak rajta, mint Bruce Timm, Matt Reeves és J. J. Abrams. Azonban a DC Studios vezetői, James Gunn és Peter Safran 2022-ben újratervezték a DC tévés és filmes projektjeit, ami alatt a Caped Crusader is átalakításra került. A sorozatot végül az Amazon Studios vásárolta meg a Warnertől, és a tervek szerint nem a HBO Max-on, hanem az Amazon Prime-on debütál majd, ahol rögtön két évadot is bemutatnak majd.

Az előzetes alapján a sorozat Bruce Timm korábbi, legendás Batman-sorozatának szellemiségét követi majd. A trailer a klasszikus hangulat mellett az 1940-es évekbeli Gotham városába is elkalauzolja a nézőket, és bemutatja a főbb szereplőket, valamint Batman ellenfeleit is. A sötét lovag karakterét ezúttal nem Kevin Conroy szólaltatja meg, aki 2022-ben elhunyt, hanem Hamish Linklater, aki a Mise Éjfélkor című Netflix sorozatból lehet ismerős a közönség számára.