Manuel szabadulása után az éjszakai életbe csöppen

Manuel, a börtönbüntetését letöltött rapper, bejelentette, hogy visszatért, és már a következő koncertjére készül. Két nap múlva, június 29-én Keszthelyen lép fel, ezzel is jelezve, hogy újra aktív résztvevője kíván lenni az éjszakai életnek.

Manuel 2017-ben, még az X-Faktor előtt, két barátjával együtt ellopta a Noé Állatotthonból az adománygyűjtő ládát és a benne lévő pénzt. A közmunka helyett később pénzzel próbált helyrehozni a dolgokat. Nemrégiben azonban kiderült, hogy 2017-ben egy másik ügyben is érintett volt, amiért végül börtönbe kellett vonulnia közel egy hónapra. A The Voice korábbi coacha piával a kezében, a lemondott koncertjei miatt bocsánatot kérve jelentette be távozását, de az okokat csak részben fedte fel, említve egy letartóztatást, amely során barátaival együtt egy maréknyi fűvel kapták el őket.

A Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya szerint az énekes ellen korábban kiszabott 80 óra közérdekű munka büntetést 20 nap fogházban végrehajtandó szabadságvesztésre változtatták át. Manuel június 25-én tudatta a közönséggel, hogy szabadult, és rögtön a közösségi oldalán kezdte reklámozni a "FRE MNL" feliratos börtönpólóit, melyeken az ő arcképe is látható.

A rapper Instagram-sztorijában osztotta meg, hogy a visszatéréséről szóló bejegyzését 112 ezer ember látta, és viccesen megjegyezte, hogy ha Keszthelyen csak a nézők 10%-a is megjelenik a koncertjén, akkor óriási buli várható. A Viviera Beach oldalán közzétett információk szerint Manuel zenekaros produkcióval fogja színesíteni a nyár egyik legszínesebb megmozdulását Keszthelyen.