Kozso és családja közötti kapcsolat megszakadása

Kozso énekesről lánya, Amanda Ardens és volt felesége, Kádár Mónika is nyilatkozott, elmesélve, hogy az énekes már évek óta nem tartja a kapcsolatot sem lányával, sem unokájával.

Amanda Ardens részletezte, hogy a kapcsolatuk édesapjával, Kozsoval már évekkel ezelőtt megszakadt, és az énekes még unokája, Mia sikereiről sem vesz tudomást. Mia nemrég rangos elismerésben részesült Cannes-ban, a nemzetközi mobiltelefonos filmfesztiválon, egy ük- és dédszüleiről forgatott kisfilmmel. Amanda, aki íróként és kommunikációs vezetőként tevékenykedik, a Story magazinnak beszélt arról, hogy édesapja nem kereste meg őket, annak ellenére sem, hogy Mia a Cannes-i Filmfesztiválon elnyerte a legfiatalabb filmes tehetség díját.

Amanda elmondása szerint eleinte nagyon fájt neki az apjával való kapcsolat megszakadása, de mára már elfogadta a helyzetet. Hozzátette, hogy édesanyja eleinte biztatta őt, hogy vegye fel a kapcsolatot édesapjával, de végül úgy döntöttek, hogy tiszteletben tartják Kozso döntését.

A család egy másik tagja, Kozso édesapja, vagyis Amanda nagypapája, Oszi, szoros kapcsolatot ápol unokájával, de Amanda elárulta, hogy a találkozóik során soha nem beszélnek Kozsóról, tiszteletben tartva, hogy ő mégis csak Oszi papa fia.

Kozso volt felesége, Kádár Mónika is nyilatkozott a lapnak, kifejtve, hogy véleménye szerint Kozso hibát követ el azzal, hogy nem tartja a kapcsolatot lányával és unokájával. Úgy véli, hogy egy gyermeknek szüksége van az apjára, az unokának pedig a nagypapára. Kádár Mónika szerint Kozso bánhatja, hogy eltaszította magától a családját, és hangsúlyozta, hogy mindegy, hogy alakult a kettőjük kapcsolata, a gyermek és az unoka szükségét az apai és nagypapai szeretetre nem lehet figyelmen kívül hagyni.