"Ez is nagyon drága egyébként" - G.w.M és Kulcsár Edina új autóval bővítették járműparkjukat

Bővülő családjukhoz új autót szereztek G.w.M és Kulcsár Edina, egy X6-os BMW-t váltottak le, amelyet már el is adnak. Az új jármű, egy Mercedes, nem csak személyszállításra, hanem turnézásra is szolgál majd, és számos extrával szerelik fel, többek között PlayStationnel és egyedi világítással.

Kulcsár Edina és G.w.M családja hamarosan bővül, és a rapper ebből az alkalomból meglepte kedvesét egy X6-os BMW-vel, amelyet már el is adnak. Egy internetező fedezte fel, hogy a luxusautó eladósorba került, 15,6 millió forintos kezdőösszeggel és havi 670 ezer forintos bérleti díjjal, biztosítással együtt. Azonban G.w.M már beszerezte az utódját, egy Mercedes-t, amelyet különleges átalakításokkal tesznek még ütősebbé. Edina szerint az új autó fontos szerepet tölt majd be az életükben, hiszen a rapper azzal fog turnézni.

Az autóba többek között PlayStation is kerül, a teteje világítani fog, és kívülről is kap egy ráncfelvarrást. Edina elmondása szerint az autót Érdre viszik, ahol korábban az ő Mercedesét is feltuningolták. G.w.M hangsúlyozta, hogy bár az új autó drága, nem annyira, mint a többi, és ezzel fogják majd a fellépésekre járni. G.w.M korábban is vett már autót nejének, amikor az a kis Amarával volt várandós, akkor egy Porsche Macant választott, amit később üzleti okokból eladtak.