Látványosan nő az Ötöslottó jackpotja

Négy hónap óta nő a főnyeremény az Ötöslottón, és ha szombaton valaki egyedül viszi el a telitalálatot, az Ötöslottó történetének hetedik legnagyobb nyereményét szerezheti meg.

Az Ötöslottó főnyereménye már 17 hete halmozódik, mivel legutóbb március 2-án volt telitalálatos a játékon. Közel négy hónap alatt 358 játékos vált milliomossá azzal, hogy négy számot eltaláltak.

A statisztikák szerint ebben a halmozódási időszakban a 38-as számot húzták ki a legtöbbször, összesen négyszer, míg a 13-as, 34-es, 60-as, 64-es és 77-es számokat háromszor.

Az Okoslottó mobilalkalmazásnak köszönhetően ma már a világ bármely pontjáról, bármikor megjátszhatjuk a számokat. Az alkalmazás lehetővé teszi a korábban megjátszott számok tárolását, véletlenszerű számgenerálást a telefon megrázásával, és értesítést küld a nyerőtalálatokról.

Az alkalmazáson keresztül vásárolt szelvények esetén 599.999 forintig a nyeremények automatikusan a megadott bankszámlaszámra kerülnek átutalásra, nagyobb összegű nyereményeknél pedig az alkalmazás tájékoztat a teendőkről.