A múlt börtönében: A közösségi média áldozatai

Négy nő, négy sors, és a közösségi média veszélyei. A Tv2-n minden hétköznap látható új mexikói telenovella, A múlt börtönében, komoly társadalmi problémákat feszeget.

A Vencer antológia-sorozat legújabb darabja, A múlt börtönében, négy modern, erős, de sebezhető nő életét mutatja be, akiknek a közösségi médiában közzétett tartalmaik miatt kell megküzdeniük a múltjukkal. A sorozatot Rosy Ocampo, a Televisa sikeres producerasszonya hozta létre, és a Tv2-n kerül adásba minden hétköznap 14.35-től.

A Vencer el miedo című sorozattal kezdődött az antológia, amelynek sikerén felbuzdulva születtek meg a további részek. Minden széria négy nő életén keresztül mutat be aktuális társadalmi problémákat, mint például a félelmekkel való szembenézést vagy a válás nehézségeit. Magyarországon eddig csak a második rész, a Viharos szívek volt látható.

A múlt börtönében című részben a négy főszereplő – Renata, Carmen, Mariluz és Danna – arra kényszerül, hogy szembenézzen a közösségi médiában közzétett tartalmak örökkévalóságával. Renata lánybúcsúján készült egy videófelvétel, amely egy váratlan csókot örökít meg, és ez veszélybe sodorja a nő várva várt házasságát.

A sorozatban Renátát Angelique Boyer játssza, aki bár Franciaországban született, Mexikóban vált ismertté. Gyermekmodellként és tini lánycsapatokban énekelve kezdte pályafutását, majd olyan sikeres sorozatokban tűnt fel, mint a Teresa és a Szerelem zálogba. Sebastián Rulli, a sorozat férfi főszereplője Argentínában született, és modellként kezdte karrierjét, mielőtt színészként ismertté vált. Ő és Boyer több sorozatban is együtt dolgoztak, mint például a Szerelem zálogba és az Ana három arca.