Árstop a Vörösvár Kft. üzleteiben

A Vörösvár Kft. által üzemeltetett CBA és PRÍMA üzletek továbbra is fenntartják az árstopot, több mint 80 féle alapvető élelmiszert kínálva hatósági áron.

A korábbi kormányzati kezdeményezés nyomán a Vörösvár Kft. üzletei, a CBA és PRÍMA boltok, továbbra is jóval a piaci ár alatt, beszerzési árhoz közel kínálják az alapvető élelmiszereket. Ezzel a lépéssel a magyar családok és háztartások támogatása a cél. Breier Péter, a Vörösvár Kft. tulajdonosa szerint üzleteikben július 1-ét követően is több mint 80 féle, kiváló minőségű alapvető élelmiszer árát tartják Árstopos szinten, az elmúlt egy év gyakorlatához hasonlóan.

A vállalat 25 üzletében az elmúlt negyedévben több mint 300 000 terméket vásároltak ezen az árszinten. A legnagyobb mennyiségben értékesített termékek között szerepel a csirkemell filé, a tej és a burgonya, amelyek 100%-ban Magyarországról származnak. A Vörösvár Kft. kiemelten támogatja a hazai gazdaságokat, termelőket, feldolgozókat és nagykereskedőket. A vállalat közleménye szerint továbbra is padlóáron kínálják a népszerű termékeket, mint például a kristálycukrot, sertéscombot, étolajat, tojást, és beszerzési áron ajánlják a lisztet és a csirkefarhátat, miközben megtartják a 90% feletti hazai termékarányt.

A Vörösvár Kft. a hatósági árakat megtartva, de a mennyiségi korlátozást eltörölve kínálja az alapvető élelmiszerek vásárlását az összes PRÍMA és CBA üzletében.