Halastyák Fanni és Young G Béci a ValóVilág villájában

Halastyák Fanni, ismertebb nevén Nemazalány, valamint Young G Béci és Burai Krisztián a ValóVilág idei évadának zenei hetében vesznek részt mentorokként és zenei producerként. Fanni gyermekkora óta vágyott arra, hogy bekerüljön a ValóVilágba, és most végre valóra vált ez a régi álma.

A villalakók egy különleges kihívással néznek szembe: egy zenei héten vesznek részt, amely során a három zenész érkezik a villába. Nemazalány és Young G mentorálják majd őket, míg Burai Krisztián zenei producerként fog dolgozni velük.

Az RTL Reggeli műsorában elhangzottak szerint először meghallgatást tartanak a versenyzők számára, hogy felmérjék zenei képességeiket. Ezután két csapatra osztják őket, és vasárnapig közösen alkotnak meg egy-egy dalt.

Young G Béci, aki korábban maga is villalakó volt, örömmel emlékszik vissza erre az időszakra, és úgy véli, hogy a jelenlegi versenyzők számára is izgalmas kaland lesz a zenei hét, még ha nem is érdeklődnek különösebben a zene iránt. Majdnem 14 évvel azután, hogy először beköltözött a villába, Béci ismét visszatért a falai közé, ahol országos ismertséget szerzett. 2010 november 24-én lépte át először a luxusbörtön küszöbét, húgával, Gigivel együtt, és 144 napot töltött ott, végül Jerzy győzte le egy emlékezetes párbajban.

Halastyák Fanni gyermekkori vágyáról is mesélt: már kislányként arról álmodozott, hogy egyszer bekerül a ValóVilágba. "Én gyerekkorom óta villalakó szerettem volna lenni. Vittem a kis dobozomat, és mondtam anyának, hogy beköltözök" – idézte fel az énekesnő a Reggeli műsorvezetőivel folytatott beszélgetés során. Béci örömmel mondott igent az RTL felkérésére, és szerda reggel ideiglenesen újra villalakóvá vált a tizenkettedik évadban. "Holnaptól újra beköltözöm egy kis időre a ValóVilág villájába. Nem egyedül teszem ezt, mivel jön egy másik mentortársam, Nemazalány, illetve Burai Krisztián, aki a zenéért fog felelni" – mondta el az RTL Instagram-oldalán megosztott videóban.