"Most egy húzósabb időszakot élek meg" – Marics Peti a túlterheltségről vallott

Marics Peti, aki a Sztárban Sztár zsűrizése és a Dancing with the Stars után újabb kihívásokkal néz szembe, a nyári időszakban nem pihen. A fiatal énekes szerepet kapott a "Hogyan tudnék élni nélküled?" című Demjén-filmben, és emellett több projektben is részt vesz, mint például a Zsákbamacskában műsorvezetőként és a Megasztár zsűrijében.

Marics Peti a nyári időszakban számos fellépésre és forgatásra jár, és a Demjén-filmben is szerepet kapott, ami miatt rengeteget ingázott az ország különböző pontjai között. A fiatal énekes úgy érzi, túlhajszolta magát, de nem bánja, hogy megragadja a lehetőségeket. Kirády Attila producer felkérésére vállalta el a szerepet, és bár nem tartja magát kiforrott színésznek, a korábbi együttműködésük révén ismerték egymást. A munkamorálja egy filmnél teljesen más, mint egy klipnél, és odafigyel arra, hogy a több száz fős stáb munkáját ne zavarja meg.

Az énekes elmondása szerint bár népszerűsége egyre nő, nem vállal el minden felkérést, csak a legjobbakat. Az utóbbi időben több olyan ajánlatot kapott, amelyeket nem tudott visszautasítani, mint például a "Hogyan tudnék élni nélküled?" film vagy a Megasztár, de a jövőben odafigyel arra, hogy a mennyiség helyett a minőséget nézze. A nyár közeledtével és a fesztiválszezon miatt egy húzósabb időszakot él meg, és ritkán találkozik az alvás fogalmával. Az ősz viszont nyugodtabb időszak lesz számára, mivel csak zenekaros felkéréseket vállal a ValMarral, így lesz lehetősége pihenni.

A filmezés során Marics nagyon élvezte a színészkedést, bár még nem tudni, hogy a későbbiekben is látható lesz-e a mozikban. Úgy érzi, hogy a macsós karakterek jól állnak neki, és pozitív visszajelzéseket kapott a szakmabeliektől. A színészek közötti kémia is kiváló, ami a jó castingnak köszönhető, és mára már testvéri viszonyban vannak egymással, ami lehet a siker titka.