Katy Perry meztelen mellekkel hódított a Balenciaga bemutatón

Katy Perry, a pop királynője, egy figyelemfelkeltő megjelenéssel állt a nyilvánosság elé a Balenciaga divatbemutatón, ahol meztelen mellekkel vonult az utcán, ezzel is bizonyítva, hogy ő a tökéletes nő.

Szerdán került sor a nagyszabású Balenciaga divatbemutatóra, ahol több híresség is megjelent. Katy Perry azonban különösen nagy figyelmet kapott, amikor egy olyan bundában tűnt fel, amely mindenkit lenyűgözött. Nem a bunda volt azonban az egyetlen ok, amiért minden szem rá szegeződött.

Az elmúlt év divatját a "meztelen ruhák" tematikája határozta meg, amelyek áttetsző anyagokból készültek, és keveset bíztak a képzeletre. A hírességek körében elterjedt ez a fajta öltözködés, amely a vörös szőnyegen is megjelent, ahol a sztárok gyakran vállalták a merészséget, hogy szinte mindent megmutassanak.

Katy Perry a Balenciaga bemutatón egy új szintre emelte ezt a trendet. Az énekesnő egy olyan szettben jelent meg, amely nem a ruházatról szólt, hanem sokkal inkább arról, ami alatta, vagyis inkább ami nem volt alatta. Perry egy plüss szőrmekabátban és fekete, szakadt csizmában lépett a fotósok elé, de felsőt egyáltalán nem viselt, így dekoltázsával azonnal pikánssá tette az egyébként visszafogott megjelenést.