Gregor Bernadett: A társas kapcsolataimban soha nem voltam igazából önmagam

A Best magazin legfrissebb számában Gregor Bernadett a magánéletéről és a szülőség kihívásairól is beszélt.

Gregor Bernadett, aki már a húszas évei elején anya lett, a kezdeti nehézségekről mesélt. Elmondása szerint nem volt könnyű a szülői szerep, különösen az első gyermekénél, Bencénél érezte ezt. "Nem tudtam követelni, büntetni. De még azt a szót sem szeretem használni, hogy nevelni. Azt sem tudtam, inkább csak terelgettem őket" – idézte fel a színésznő, aki szerint bár nem volt mindig következetes, mégis jól sikerült felnevelnie a két fiát.

A gyerekei iránti büszkeségét sem titkolja: "Ha most ránézek a gyerekeimre, azt mondom, elég jól sikerültek. Megható, amikor mondjuk egy hosszú nap vagy vidéki fellépés után hulla fáradtan hazaérek, a gyönyörű, kisportolt 18 éves fiam megölel, és azt mondja: »Anya, nekünk olyan jó életünk van, én olyan hálás vagyok neked, hogy te ezt nekünk megadtad és megadod.« Kell ennél több egy anyának?" – mondta el Gregor Bernadett.

A színésznő a párkapcsolatairól is őszintén beszélt. Bár ezek nem mindig alakultak jól, jelenleg egyedülállóként is teljesnek érzi magát. Az 50. születésnapját is egyedül töltötte vidéki házában, a természetben, távol a nyüzsgéstől. "Ha egyszer azt fogom érezni, hogy szeretném az életem megosztani valakivel, amit most nem érzek, akkor biztosan nyitott szemmel járok majd a világban" – fogalmazott, hozzátéve, hogy a társas kapcsolataiban soha nem volt igazából önmagam. A szabadság és függetlenség iránti vágyát hangsúlyozva kijelentette, hogy jelenlegi életmódját nem cserélné fel semmire.