"Az elvonón találkoztak" - Charlie Sheen volt felesége került a rendőrség látókörébe Matthew Perry halála kapcsán

A Jóbarátok sztárjának, Matthew Perrynak októberi halála óta folyik a nyomozás, amely során Charlie Sheen volt felesége, Brooke Mueller neve is felmerült. A színésznőt többször is kihallgatták, és állítólag szoros barátságban állt Perrynel, akivel az elvonón ismerkedtek meg.

Matthew Perry, a Jóbarátok sorozatból ismert Chandler Bing megformálója október 28-án hunyt el Los Angeles-i otthonában található jakuzzijában. A tragédia óta tartó nyomozás során a rendőrség többször is kihallgatta Brooke Muellert, aki Charlie Sheen korábbi feleségeként is ismert. Mueller, aki maga is többször járt elvonón, állítólag nem tartózkodott a józan lakóotthonban, amikor a rendőrség májusban házkutatási parancsot adott ki otthona ellen. Az In Touch egyik bennfentes forrása szerint azonban Mueller "teljesen együttműködő" volt a hatóságokkal, amikor visszatért otthonába.

A hatóságok állítólag lefoglaltak egy laptopot és egy iPhone-t, amelyek alapján azonosították Muellert, mint a titokzatos nőt, aki a Los Angeles-i rendőrség, az amerikai kábítószer-ellenes hatóság és az amerikai postai ellenőrző szolgálat vizsgálatainak középpontjában állt.

Mueller nem került letartóztatásra, de ügyvédet fogadott, és többször találkozott a bűnüldöző szervekkel. A helyzetről csak szűkszavúan nyilatkozik.

A névtelen források szerint Mueller és Perry az elvonón találkoztak, és váratlan barátságot kötöttek. Sheen volt felesége korábban is részt vett kezeléseken Matthew-val, és több kapcsolat fűzte a színészi közösséghez. Egy másik bennfentes szerint a két színész egymásra támaszkodott ebben a váratlan barátságban.