Vilmos herceg és Taylor Swift találkozója: Pánik a kulisszák mögött

Vilmos herceg és családja huszonöt perces késéssel érkezett Taylor Swift koncertjére, ami stresszes helyzetet teremtett a trónörökös számára, de a koncerten már oldott hangulatban élvezhették az előadást. A királyi család és az énekesnő közös fotója nagy sikert aratott a rajongók körében, amit Swift maga is megosztott Instagram-oldalán.

A Blikk korábban arról számolt be, hogy a világ egyik legnépszerűbb énekesnője, Taylor Swift, tökéletes királyi szelfit készített a londoni koncertje előtt Vilmos herceggel és gyermekeivel, György herceggel és Sarolta hercegnővel.

Egy bennfentes forrás szerint a királyi család érkezése nem a tervek szerint alakult, hiszen késve érkeztek a helyszínre. "Rémálom volt a bejutásuk, nagyon későn jöttek, jóval korábban akartak, hogy előtte találkozzanak és üdvözölhessék Taylort, így volt egy kis stressz és pánik" – nyilatkozta a jól értesült személy. Hozzátette, hogy csak 25 percük volt a gyors üdvözlésre, fotózkodásra, majd a bokszukba siettek.

Taylor Swift a késés ellenére is örömmel fogadta a királyi család tagjait, és egy közös képet is közzétett velük a közösségi oldalán.

A koncerten Vilmos herceg Taylor Swift "Shake it off" című dalára táncolt, amit a közönség soraiban bulizók észrevettek és videóra vettek, így a felvétel gyorsan bejárta az internetet.