„Van egy kis déja vu érzésem” – Valkusz Milán hazaköltözött a szüleihez

Valkusz Milán, a Valmar énekese ideiglenesen visszatért gyermekkori otthonába, hogy első saját lakásának felújítását végigkísérje.

Valkusz Milán a Sláger FM-en beszélt arról, hogy a felújítás idejére visszaköltözött a szülei házába, gyerekkori szobájába, ahol már tizenhat éves kora óta élt. Az énekes elmondása szerint különös érzés újra abban a szobában lakni, ahol annyi sláger született, és ez az egész helyzet egy sajátos hangulatot kölcsönöz a dolognak.

A lakásfelújítás kapcsán Valkusz elárulta, hogy igyekszik részt venni a munkálatokban, de leginkább a szülei irányítják a folyamatot. Az énekes anyja már több ház- és kertfelújítást is vezényelt le, így nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Valkusz hozzátette, hogy előnyösebb, ha a szülei intézik a dolgokat, mivel amikor ő próbált árajánlatot kérni, néha a neve miatt drágábban számoltak volna fel.

A Valmar másik tagja, Marics Peti nemrég azt nyilatkozta, hogy két és fél év együttélés után külön költöztek Valkusz Milánnal. A duó korábban egy közös albérletben élt, amelyet inkább „afterlaknak” tekinthettek, de mindketten félretettek, hogy egyszer saját házat vehessenek.

Valkusz már nagyon várja, hogy a munkálatok befejeztével birtokba vehesse az első saját otthonát. Az énekes elárulta, hogy a költözés mindig egy nagy szívás, akár kevés cuccal rendelkezik az ember, akár sokkal, mivel össze kell pakolni a dolgokat, hogy egy másik helyen mindent elölről kezdjen és kipakoljon. "Várom már, hogy ott tartsak, de nem a költözködés miatt" – árulta el Pordán Petrának.