Takács Zsuzsi és Zámbó Krisztián készen állnak a családalapításra

Takács Zsuzsi és Zámbó Krisztián hosszú évek során kialakult kapcsolatuk után úgy érzik, eljött az idő az esküvőre és a gyermekvállalásra. A szerelmespár, akik már tizenöt éve alkotnak együtt egy párt, korábban halogatták ezeket a lépéseket, de most már semmi sem áll útjukba.

Takács Zsuzsi, aki korán elveszítette édesanyját, sokáig úgy érezte, hogy neki magának is szüksége van a törődésre. Most azonban úgy döntött, készen áll arra, hogy ő legyen az, aki másokról gondoskodik. „Most éreztem meg azt, hogy milyen lenne anyának lenni. Azt hiszem, most jött el az a pont, hogy szeretnék döntéseket hozni egy kis élet sorsáról, mert nagyon sokszor még az én életemről is Krisztiánt kérdezem meg, illetve arról is, hogy hogyan kellene döntenem helyzetekben” – nyilatkozta Takács Zsuzsi a Tények Plusznak.

A pár három eljegyzésen is túl van már, és bár az esküvőt eddig nem tartották elsődleges céljuknak, mostanra megváltozott a hozzáállásuk. Zámbó Krisztián szerint az esküvő nem kötelező, de ők maguk is szeretnék megszenteltetni a kapcsolatukat. „Nagyon szeretném, ha a Jóisten megszentelné a sok együtt töltött évünket, ennyiből szerintem fontos, de mi nagyon jól tudjuk, hogy mi van közöttünk, hogyan vagyunk együtt. Úgy látom, mintha sokak szerint kötelező lenne az esküvő. Boldogok vagyunk úgy is, így is, de nagyon szeretnék esküvőt, jól áll Zsuzsinak a fehér ruha!” – fogalmazott az énekes.

A szerelmesek így hamarosan nem csak hivatalosan is összeköthetik életüket, hanem egy új fejezetet is nyithatnak a családalapítás terén.