Sean Penn boldogságát leli a szingliségben

Sean Penn, az Oscar-díjas színész kijelentette, hogy minden nap örömmel tölti el, hogy szingli, és nem szeretne többé párkapcsolat miatt szenvedni.

Sean Penn a New York Timesnak adott interjújában beszélt arról, hogy jelenlegi szingli életmódját élvezi, és nem vágyik újabb kapcsolatra. A 63 éves sztár háromszor volt házas, és mindhárom házassága válással ért véget. Penn elmondása szerint többször is csalódott a szerelemben, és nem szeretné, ha ismét összetörnék a szívét.

A színész hangsúlyozta, hogy a szabadság fontos számára, és csak akkor lépne kapcsolatba, ha ez a szabadság megmaradna. Úgy véli, a kapcsolatoknak nem kell feltétlenül drámainak vagy megterhelőnek lenniük, és mostanra megtanulta, hogy elkerülje a felesleges drámát és traumákat.

Penn múltbéli kapcsolataira visszatekintve elmondta, hogy gyakran érezte úgy, hogy csak ő törekszik arra, hogy boldoggá tegye partnerét, de ezt ritkán viszonozták. Híres exei között szerepel Madonna, Robin Wright és Charlize Theron is. Legutóbbi felesége, Leila George-dzsal 2021-ben váltak el, egy év házasság után.

A színész egy korábbi házasságáról azt nyilatkozta, hogy annak háttérzaját különböző valóságshowk adták, és úgy érezte, mintha ez szinte bántalmazás lett volna számára.