Rod Stewart megható találkozása egy magyar rajongóval Budapesten

Egy felejthetetlen találkozásról számolt be Szabó Renáta, aki a múlt hétvégén Budapesten sikerrel járt, amikor a legendás Rod Stewarttal találkozott. A világhírű énekes a hírnevével ellentétben rendkívül szerény és közvetlen volt a rajongójával.

Szabó Renáta, aki már több világsztárral is készített közös fotót, most Rod Stewarttal találkozott, akinek koncertje miatt érkezett Magyarországra. Renáta elárulta, hogy először rossz helyen várta az énekest, de végül egy belvárosi hotel előtt sikerült összefutnia vele. Stewart éppen egy kisbuszból szállt ki, amikor Renáta megszólította, és a közös fotó készítését kérte, amire az énekes kedvesen igent mondott.

A találkozás során Rod Stewart megköszönte Renátának, hogy várt rá, és a hölgy szerint az énekes élőben is rendkívül energikus, fiatalos mozgású, és korát meghazudtolóan néz ki. Renáta, bár nem jutott be a koncertre, ismerősei elmesélése alapján tudja, hogy Stewart a színpadon is ugyanilyen energikus volt.

Rod Stewart budapesti koncertjén több tízezer rajongó előtt lépett fel az MVM Dome-ban. A koncert során azonban amikor Volodimir Zelenszkij ukrán elnök arcképe és a háború sújtotta ukrán városok képei jelentek meg a kivetítőkön, a közönség kifütyülte őket, amire Stewart azt reagálta, hogy a háborúnak véget kell vetni.

Szabó Renáta sztárgyűjteménye így újabb értékes darabbal bővült, és a korábban már olyan hírességekkel, mint Johnny Depp, Mads Mikkelsen, David Guetta, Lewis Hamilton, Jared Leto, Will.i.am és Angelina Jolie közös fotókkal gazdagodott gyűjteménye most Rod Stewarttal is kiegészült.