Vajon véget ért egy korszak? Révész Sándor még nem foglalkozott zenével a sztrókja óta

Két évvel ezelőtti agyvérzése óta folyamatosan javul Révész Sándor állapota, a Piramis együttes ikonikus frontembere azonban még nem tért vissza a zenéléshez.

Révész Sándor, a Piramis együttes legendás énekese, aki két évvel ezelőtt szenvedett sztrókot, továbbra is a rehabilitációján dolgozik. Habár jól érzi magát, a gyógyulás lassú folyamat, és a zenélés még várat magára. Révész elmondása szerint még nem próbálkozott hangszerrel, így nem tudja megítélni, mennyire emlékszik vissza a zenélésre, de pozitív hozzáállással és nyitottsággal várja, hogy újra ösztönzést érezzen a zeneíráshoz.

Az énekes az RTL Fókusz című magazinban beszélt arról, hogy bár a hangszerét még nem vette elő, kreatív energiái továbbra is élnek, és ha újra érezni fogja a szükséget a zenei kifejezésre, akkor azt meg is fogja valósítani. Révész Sándor a betegsége óta több időt szentel az írásra, és élete történetét is papírra vetette.

A rehabilitációja során Révész Sándor külföldi utazásokat is tervez párjával, bár az erdei túrákat, amelyeket annyira szeretett, egyelőre csak gondolatban tudja megtenni. Érdekességképpen megemlítette, hogy a sztrókja kapcsán a diagnózisában szerepelt egy "piramis" nevű hajlat az agyában, ami oxigénszegény állapotba került, ami különös összefüggést mutat a zenekar nevével.