Pintér Tibor a magyar Bradley Cooperként tündökölt a Szerencsekerékben

A Szerencsekerék legutóbbi adásában Pintér Tibor a magyar Bradley Cooperként mutatkozott be, amikor a szakállas férfiak között állva kijelentette, hogy ő üdvözli a nézőket ebben a szerepben.

A TV2 által közvetített Szerencsekerék e heti epizódjában három szakállas férfi versenyzett a nyereményekért. Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója is a játékosok között volt, és a műsor házigazdája, Kasza Tibi vezetésével kezdődött el a vetélkedés.

A bemutatkozás során Pintér Tibor humorosan megjegyezte, hogy a versenytársai között érzi magát egy hollywoodi sztárnak: "Tetszik nekem ez a felhozatal, tehát mellettem van egy Thor, jobbra meg egy Aquaman, akkor én meg a magyar Bradley Cooperként üdvözlök mindenkit" - mondta nevetve, miután kezet fogott játékostársaival.

A színész, aki korábban egy baleset miatt mankóra szorult, mostanra már láthatóan felépült, és remek formában vett részt a műsorban. A Blikk korábban számolt be arról, hogy Pintér Tibor jubileumi előadása közben szenvedett balesetet, de ez már a múlté.