"Nagyon köszönöm, óriási megtiszteltetés!" - élete díját kapta meg a barátját gyászoló Peller Károly

Peller Károly színész személyes tragédiája és szakmai sikere egyszerre jelentkezett az elmúlt napokban. Barátja, Vadász Zsolt elvesztése mellett a Latabárné fia című előadásával kapott jelentős elismerést.

Peller Károly éppen egyik legnagyobb személyes veszteségét éli, miközben szakmai sikere is tetőzik. A múlt hét végén vesztette el Vadász Zsoltot, a Budapesti Operettszínház sztárját, aki egyben jó barátja is volt. Ezzel egy időben az általa főszerepelt Latabárné fia című előadás elnyerte a VII. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál fesztiváldíját. Peller Károly a gyász ellenére megosztotta érzéseit és a díjról szóló hírt a közösségi médián keresztül. "Nézegetem a telefonban a közös képeinket… Itt egy videó! Tasziló dala Zsupán szemszögéből. Észreveszed, hogy veszem. Rám mutatsz! (Most abbahagyom a sírást és mosolygok)" – emlékezett meg barátjáról, és a díjat is megható sorokkal köszönte meg. "Fesztiváldíjas lett A Latabárné fia! A VII. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiváljának fesztiváldíjas előadása a közönség szavazatai alapján! Nagyon köszönöm. Óriási megtiszteltetés!" - írta Facebook oldalán.

A színész a gyászát úgy tűnik, hogy a világ egyik legboldogabb helyén, a párizsi Disneylandben próbálja feldolgozni. Az érzelmi hullámvasúton való utazása során Peller Károly a szakmai elismerés mellett a személyes veszteség feldolgozásával is küzd. Az ilyen jellegű díjak mindig is fontosak a művészek számára, de Peller számára ez a pillanat különösen vegyes érzelmeket hordoz.