"Számomra kizárólag ő jelenti a családot" – Molnár Gusztáv kísérte az oltár elé a húgát, szüleikkel nem tartják a kapcsolatot

Molnár Gusztáv ma már önfeledten és boldogan éli az életét, melyet néhány hónappal ezelőtt még nem is gondolt volna. A színész korábban elmesélte, hogy nem idilli családi környezetben nőtt fel, úgy sejti, ez is hozzájárult ahhoz, hogy alkoholfüggőséggel küzdött. Állítása szerint mindkét szülője szerencsétlen sorssal rendelkezett, így nagyon sok munkájába telt az elmúlt években, hogy megbocsásson nekik, ugyanis azt érezte, nem tudták őt jól szeretni.

Molnár Gusztáv és húga, Csilla, egymást támogatva meneteltek előre, de felnőtt korukra mindketten megszakították a kapcsolatot a szüleikkel. A színész húga a hétvégén ment férjhez, és az esküvőre sem az édesanyját, sem az édesapját nem hívta meg, így Gusztáv vezette az oltár elé.

A szüleik távollétében Gusztáv töltötte be az apa szerepét az esküvőn. "Az életem egyik, ha nem a legfontosabb sarokpontja az apa-fiú kapcsolat, amivel nekem is van dolgom, hiszen van egy fiam. Én elveszítettem a magam harcát apámmal szemben, viszont a fiam esetében nyerésre állok. Apánkkal sem én, sem a testvérem nem tartjuk a kapcsolatot úgy tíz éve, így mindkettőnk számára természetes volt, hogy én bízom Csillát a kedvesére, akivel egyébként húsz éve alkotnak egy párt és van egy 11 éves lányuk is" – idézte fel Gusztáv az eseményeket.

"Szombaton egy személyben voltam a húgom bátyja, és egyben az apa szerepet is igyekeztem betölteni. Pont úgy, ahogy mindig is igyekeztem, már gyermekkorunkban is. Számomra a keresztapám mutatott apaképet, Csilla számára pedig talán én. Gyönyörű esküvő volt, de voltak pillanatok, amikor elfogott a szomorúság, hiszen mégiscsak nehéz szembenézni azzal, hogy számomra kizárólag ő jelenti a családot" – magyarázta szomorkásan a Ripostnak, hozzátéve, reméli, hamarosan bővül a családjuk.

A színész egyébként nemrégiben összeköltözött a párjával, és az ünnepeket már szeretnék egy nagyobb lakásban tölteni.