Louisa Gummer, Meryl Streep lánya, Instagramon vállalta fel kapcsolatát

Meryl Streep legkisebb lánya, Louisa Gummer, Instagramon keresztül vállalta fel, hogy egy nőt szeret, és ezzel hivatalossá tette kapcsolatát Anna Blundell producerrel. A háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő 33 éves gyermeke érdekes módon éppen édesanyja, Meryl Streep 75. születésnapján, június 22-én osztott meg egy sor fotót, amelyekkel nyilvánosságra hozta kapcsolatát.

Louisa Gummer, aki Az aranykor című sorozatban is szerepel, a középső nevét, a Jacobsont használja szakmai életében. A bejelentés során Jacobson egy szivárványszínű zászlóval is kifejezte, hogy a saját neméhez vonzódik, és azt írta, hogy "Áldottnak érzem magam, hogy kezdetét vette életem legvidámabb időszaka". Bár nem ismert, pontosan mióta alkotnak egy párt, de már 2023-ban is megosztottak egy közös szelfit.

A kapcsolatukról közzétett fotókra a következő linken keresztül lehet rátekinteni. Louisa Gummer és Anna Blundell kapcsolatának nyilvánosságra hozatala jelentős lépés lehet mindkettejük életében, és a bejelentés időzítése Meryl Streep születésnapjához is hozzáad egy különleges személyes jelentőséget.