"Nem mondhattam nemet" - Marics Peti hangszálcsomója és lábtörése után is túlvállalja magát

Fiatal korára való tekintettel is Marics Péter élete jelenleg a pihenés helyett a munkával van tele. Az énekes, aki a "Hogyan tudnék élni nélküled?" című film forgatásán beszélt a Blikknek, elmondta, hogy nehézséget jelent számára a nyári feladatok összehangolása.

Marics Peti, aki a húszas éveinek elején jár, kimerítő időbeosztással birkózik. Az elmúlt két évben komoly egészségügyi problémákkal is szembenézett: hangszálain csomót találtak, és egy koncerten el is törte a lábát, ami kényszerpihenőt eredményezett számára. Ennek ellenére úgy tűnik, a pihenés most is háttérbe szorul életében.

Az énekes a nyári időszakot különösen sűrűnek találja, hiszen a filmforgatás mellett a Megasztár indulása, koncertek, klipforgatások és albumírás is terhelik. Emellett influenszer- és reklámszerződéseket is teljesít, valamint a fociválogatott meccseire is elutazik Németországba.

Marics Peti elismeri, hogy a fokozott terhelésnek ára van, és úgy érzi, hogy a zenélés is megsínyli a sok elfoglaltságot. A zeneszerzés nem halad olyan ütemben, ahogy szeretné. A Demjén Ferenc slágerei köré írt film forgatása ugyan örömet okoz számára, de a zenéhez való visszatérés vágya erős benne.

A ValMar tagja, Marics Peti a jövőben szeretne még filmezni, de csak egy hosszabb pihenő után. Elhatározta, hogy befejezi a már elvállalt projekteket, de utána szüksége lesz pihenésre és a zenéhez való visszatérésre. A Budapest Parkban rendezett koncertje sikerrel zárult, és a filmforgatás is a végéhez közeledik, ami talán lehetőséget ad számára a megérdemelt pihenésre.