Csomaglopás közben kaptak össze a tolvajok

Egy pennsylvaniai család háza előtt történt incidens során két tolvaj majdnem összecsapott egy frissen kézbesített csomagért. A biztonsági kamera felvételei alapján indult nyomozás, és a rendőrség példamutató büntetést ígér a tetteseknek.

Az Egyesült Államokban gyakoriak a csomaglopások, különösen azokban az esetekben, amikor a futárok az ajtó előtt hagyják a küldeményeket. Egy ilyen esetet rögzített egy biztonsági kamera Sinking Springben, Pennsylvania államban, ahol egy FedEx futár egy család ajtaja elé helyezett egy csomagot. Az események váratlan fordulatot vettek, amikor két tolvaj azonnal megjelent a helyszínen, hogy megszerezzék a dobozt.

Az egyik tolvaj gyorsan megragadta a csomagot, és egy késsel próbálta távol tartani riválisát. A másik tolvaj kevésbé volt felkészülve, és egy üres virágcseréppel próbált védekezni. A két tolvaj a küzdelem után gyorsan autóba szállt és elhajtott, még mielőtt a futár távozott volna.

A csomaglopás helyszínén lévő család otthon volt a történtek idején, és a családfő szerint mindannyian megijedtek, életveszélyt éreztek. A csomag tartalma telefonok voltak, amelyeket az AT&T-től vártak. A családfő gyanúját fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a tolvajok hogyan tudhatták a csomag kézbesítésének pontos idejét.

A helyi rendőrség nyomozást indított az eset kapcsán. Chris Stouch rendőrfőnök tájékoztatása szerint a biztonsági kamera felvételeit felhasználva keresik a tetteseket, és ha elfogják őket, példamutató büntetésben részesülnek majd.