"Igyekszem jó anya lenni" – Pocakos fotót posztolt Horváth Gréta

Horváth Gréta megosztotta érzéseit és egy régi fotót is közzétett, amelyen pocakosan látható, ezzel ünnepelve kisfia 10. születésnapját.

Horváth Gréta, aki egy évtizede vált édesanyává, nemrégiben új kapcsolatba kezdett, és bár jelenleg nem terveznek közös gyermeket új párjával, az anyaság élményét semmiért nem cserélné el. A színésznő szerint az új kapcsolat a legjobbkor jött az életébe, miután már sikerült feldolgoznia korábbi kapcsolatának véget érését. Gréta és kisfia, Filip kapcsolata egyre szorosabb, ahogy a fiú nő és érik.

Gréta ritkán beszél családjáról nyilvánosan, de most kivételt tett, mivel kisfia éppen a 10. születésnapját ünnepli. Egy régi, pocakos fotóval köszöntötte fel a fiát, és megosztotta, mennyire meghatározó volt számára az anyaság. Elmesélte, hogy a múltban sok nehézségen mentek keresztül együtt, és hogy Filip mellett nőtt fel, vele tanult meg újratervezni és akadályokat átugrani.

Az édesanya szerint igyekszik a legjobb anya lenni, és bár nem ad reggelente zellerlevet a fiának, de érzelmes és őszinte a kapcsolatuk. Gréta büszke Filip érzelmi intelligenciájára és arra, hogy bár még csak 10 éves, de már most is okos és talpraesett. Megemlítette, hogy a fiú születésekor érezte a "felhő illatát", és hogy szeretete olyan erős, mint a csillagok száma az égen. Végül hozzátette, hogy bár voltak nehéz időszakok, mindig Filip tartotta őt talpon.