Horváth Csenge új utakon

Horváth Csenge, Fésűs Nelly lánya, aki korábban egyetemi tanulmányokat folytatott és modellként is tevékenykedett, most új irányt vett életében. A fiatal lány elárulta, hogy bár az édesanyja nyomdokaiba lépni nem szeretne, a divat világa mégis egyre inkább érdekli.

Horváth Csenge elmondása szerint évekkel ezelőtt döntött úgy, hogy nem kíván színésznőként karriert építeni, mivel gyermekként tapasztalta, hogy édesanyja mennyire elfoglalt volt a próbák és előadások miatt. Az egyetemi tanulmányok mellett modellkedéssel és influenszerkedéssel is foglalkozott, valamint Kárpáti Rebeka ruhaboltjában is dolgozott. Azonban idén változások történtek az életében, többek között véget ért a párkapcsolata, ami új hangsúlyokat helyezett az életébe.

A 21 éves lány elmondta, hogy próbatételek által megerősödött, és már nem foglalkozik azzal, mit gondolnak rólam mások. A változások között szerepel az is, hogy elhagyta az ELTE bölcsészkarát, és textiltervezői szakra szeretne átiratkozni, aminek kapcsán nagyon izgul, hogy átveszik-e.

Horváth Csenge a divatszakma iránti érdeklődését tovább erősíti azzal, hogy Kárpáti Rebeka ruhamárkájánál dolgozik, ahol az online marketingtől kezdve az anyagbeszerzésig számos feladatot ellát. Az új munkahelye miatt új célokat tűzött ki maga elé.

A lány a közeljövőben az édesanyjával együtt fog szerepelni a Fort Boyard - Az erőd című műsorban, ahol elmondása szerint biztosan lesznek hangos szóváltásaik, de ezek a veszekedések mindig gyorsan elillannak.