Gáspár Győző és családja Jason Derulóval találkozott Dubajban

A Gáspár család nemrég egy dubaji nyaralás során ünnepelte Gáspár Evelin 30. születésnapját, ahol váratlanul összefutottak az amerikai énekes, Jason Derulóval.

A családfő, Gáspár Győző a Tények Pluszban mesélt az esetről, elmondása szerint a világsztár nagyon közvetlen volt velük. A család a világ egyik legdrágább hoteljében szállt meg, ahol éppen Jason Derulo is tartózkodott. Gáspár Győző elárulta, hogy lánya, Evelin az Instagramon látta, hogy Derulo a hotelben reggelizik, és amikor másnap este vacsorához lementek, összefutottak vele.

A találkozás során Gáspár Győző bemutatta magát az énekesnek, aki szívesen fotózkodott velük és kedvesen beszélgetett a családdal. Gáspár Győző hozzátette, hogy bár kisebbik lánya, Gáspár Virág nem ismerte fel az énekest, ő maga nagy rajongója Jason Derulónak. A családfő megjegyezte, hogy Derulo ugyanolyan közvetlen volt, mint ő maga, nem sietett, nem rohant, és örömmel fotózkodott velük.

A családfő megosztotta a találkozásról készült videót is az Instagram-oldalán, amelyen látható, hogy milyen közvetlen volt Jason Derulo a Gáspár családdal. Gáspárék hozzátették, hogy egy hétig igazi luxusban élhettek: a hotelszobájukhoz külön luxusautó járt, illetve azt is eldönthették, hogy melyik Michelin csillagos étteremben akartak vacsorázni a sok közül.