A férfi, aki a felesége ikertestvérével feküdt le, szerint ez nem megcsalás

Egy férfi merész védekezéssel állt elő, miután kiderült, hogy a felesége ikertestvérével létesített viszonyt, állítva, hogy cselekedetükkel valójában a megcsalt feleség érdekét szolgálták.

Egy TikTok-videóban egy megcsalt nő osztotta meg a történetet, amely szerint férje és annak ikertestvére hat év sikertelen próbálkozás után úgy döntöttek, hogy segítenek a gyermekvállalásban, és ezért feküdtek le egymással. A Daily Star című brit bulvárlap szerint a férfi és a nővér csak akkor árulták el a történteket a feleségnek, amikor a nővér teherbe esett.

A nővér szerint a történtek nem minősülnek megcsalásnak, hanem inkább egyfajta béranyaságnak tekinthetők, hiszen ő csak kihordja és megszüli a testvére és a sógora gyermekét, aki genetikailag megegyezik azzal, mintha a feleség szülte volna. A férfi is kihangsúlyozta, hogy mivel a felesége ikertestvérével feküdt le, ezért ez nem tekinthető megcsalásnak, tekintettel a genetikai azonosságra.

A megcsalt feleség azonban nem fogadta el ezt az érvelést, és a közösségi média felhasználói is azt javasolták neki, hogy meneküljön el ebből a helyzetből.